Pytania dot. forum
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
Pytania dot. forum
Porządek w giełdzie, żeby przyśpieszyć forum postanowiłem usunąć ogłoszenia z giełdy, zostaną tylko te w ciągu ostatniego roku.
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sty 1970, 01:00 przez Marcelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zastava 1100p Mediteran '81
FSO ZSD Nysa Truck DC 1,6I 1997 "Digitruck"
- Marcelek
- Weteran forum
- Kontakt:
zobacz sobie do Giełdy że nie usuneło tematów..... niestety moje moderatorskie uprawnienia gówno tak naprawdę mi dająjurcie pisze:Bardzo słusznie. Tylko, że to nic nie dało jeśli chodzi o przyspieszenie działania forum na tym serwerze - jak widać i czuć.
Zastava 1100p Mediteran '81
- JurekC
- Doświadczony użytkownik
- Kontakt:
Tak czy inaczej nie wyobrażaj sobie, że to coś da. Są inne fora, na których są tysiące użytkowników i ich baza danych jest stokrotnie większa niż naszego, a wszystko działa normalnie. To jest wina serwera i łącz jakimi on dysponuje oraz jego stanem technicznym.
Temat już był poruszany, żeby przenieść forum na inny serwer bez reklam, lecz do tego są potrzebne uprawnienia administratora. Ten jedyny, który się ostał niestety nie ma czasu żeby się tym zająć.
Nawiasem mówiąc dla yoyo ważniejsze są właśnie reklamy niź forum, bo reklamy otwierają się zawsze pierwsze i bez problemu.
Temat już był poruszany, żeby przenieść forum na inny serwer bez reklam, lecz do tego są potrzebne uprawnienia administratora. Ten jedyny, który się ostał niestety nie ma czasu żeby się tym zająć.
Nawiasem mówiąc dla yoyo ważniejsze są właśnie reklamy niź forum, bo reklamy otwierają się zawsze pierwsze i bez problemu.
- internet
- Kontakt:
Pytanie czy będzie zainteresowanie?
BYŁO:
FSO Polonez Atu Plus*, FSO Polonez Caro*, FSO Polonez Cabrio* FSO Poldonielot FSO Polonez Atu plus 1.4 GLI i caro plus 1.6GLI
FSO 125p 1500 C
JEST:
Zastava 1100p zielona, Zastava 1100p czerwona, Zastava 1100p żółta, Zastava 1100p pomarańczowa z lekkimi brakami :)
https://www.facebook.com/serduszkomalegoksiecia/
FSO Polonez Atu Plus*, FSO Polonez Caro*, FSO Polonez Cabrio* FSO Poldonielot FSO Polonez Atu plus 1.4 GLI i caro plus 1.6GLI
FSO 125p 1500 C
JEST:
Zastava 1100p zielona, Zastava 1100p czerwona, Zastava 1100p żółta, Zastava 1100p pomarańczowa z lekkimi brakami :)
https://www.facebook.com/serduszkomalegoksiecia/
Re: Pytania dot. forum
Pytanie czy ktoś gdzieś w czeluściach swoich archiwów może mieć utraconą pierwszą część naszego forum?
- JurekC
- Kontakt:
Re: Pytania dot. forum
Był taki temat kiedyś:
viewtopic.php?f=36&t=1639&sid=25cf5fe12 ... 3eb#p20184
jkurnik implementował forum jak padło to pierwsze na yoyo.pl.
Więc sobie myślę, że to on może mieć to archiwum.
viewtopic.php?f=36&t=1639&sid=25cf5fe12 ... 3eb#p20184
jkurnik implementował forum jak padło to pierwsze na yoyo.pl.
Więc sobie myślę, że to on może mieć to archiwum.